Όλγα Κακουλίδου

Η Κακουλίδου Όλγα είναι ψυχολόγος και Γνωστική – Συμπεριφορική ψυχοθεραπεύτρια.

Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Plymouth (Bachelor of Science with Second Class Honors  -Upper Division-) της Μεγάλης Βρετανίας και πήρε το μεταπτυχιακό της στην Εγκληματολογική-Δικαστική ψυχολογία (MSc Forensic Psychology) από το πανεπιστήμιο του Portsmouth.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έκανε πρακτική άσκηση και προσέφερε εθελοντική εργασία σε Αγγλία και Ελλάδα σε κλινικό και μη πληθυσμό. Ειδικεύθηκε στην Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία στην Ελληνική Εταιρία Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (ΕΕΓΣΨ), της οποίας είναι και μέλος. Έχει παρακολουθήσει  ένα πλήθος σεμιναρίων (Ειδικευσή στις συμπεριφορικές τεχνικές, mental health 1st aid Course, θεραπεία σχημάτων για τραυματικές μνήμες κ.α.)  και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και εκπαιδευτικές ημερίδες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έχει εργαστεί με παιδία και εφήβους μέσω της Εταιρείας Προστασίας Ανήλικων και με  ενηλίκους και υπερήλικες μέσω της  Ψυχογηριατρικης εταιρείας «Ο Νέστωρ». Σήμερα διατηρεί το επαγγελματικό της γραφείο στην Κοζάνη και είναι συνεργάτιδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας όπου παρέχει της υπηρεσίες της ψυχοθεραπευτικά και συμβουλευτικά.

Όλγα Κακουλίδου, Ψυχολόγος Msc - Ψυχοθεραπεύτρια Κοζάνη

Εκπαίδευση και Συνεργασίες